Assessoria Fiscal i Comptable

Si tens una empresa o ets particular i busques la millor manera per a rendibilitzar el teu temps i controlar totes les oportunitats d’estalvi d’impostos, nosaltres t’oferim l’assessorament oportú per aconseguir les millores que necessites relacionades amb obligacions tributàries i fiscals.  

5

IVA

5

IRPF

5

Constitució de Societats

5

Liquidació d'Impostos de Societats

5

Auditoria i Gestió Comptable

5

Impost plusvàlua

5

Comptes Anuals al Registre Mercantil

5

Declaració per Mòduls

5

Comunitats de Béns

5

Impost Donacions

5

Ajuts i Subvencions

5

Impostos IAE/IBI

5

Estimació Objectiva

5

Societats Civils Particulars

El nostre objectiu: La teva tranquil·litat

A Gestoria Solé creiem que el més important és que et dediquis al 100% a desenvolupar la teva tasca i fer créixer el teu negoci. Per això, nosaltres ens ocupem de complir amb les diferents obligacions fiscals que pertanyen a la teva forma jurídica, tant si ets autònom, societat limitada o comunitat de béns. Ens adaptem a les teves necessitats i al teu modus operandi oferint-te un servei de qualitat.

Assessors fiscals i comptables a Barcelona

Els nostres serveis es porten a terme amb la major qualitat a través del personal qualificat que treballa en aquest despatx professional a Barcelona.

Som un equip multidisciplinari d’assessors fiscals i comptables que analitzem les teves obligacions i mitjançant una adequada planificació fiscal, cerquem la solució que més s’adapta a la teva forma de negoci i t’ajudem a gestionar correctament l’economia i comptabilitat de la teva marca. Ens ocupem de la totalitat dels actes relacionats amb la part econòmica, el control, la constitució de les societats i els diferents registres de les despeses i ingressos del teu negoci.

R

Més de 50 anys d’experiència

R

Tracte personalitzat

R

Resultats òptims

R

Equip humà

R

Proximitat

IVA

L’Impost sobre el Valor Afegit és indirecte i grava el consum domèstic final de productes o serveis produïts a Espanya o a l’exterior. Tant si ets autònom com si no, els impostos poden esdevenir un mal de cap. Per això nosaltres t’oferim assessoria per tal que bregar amb ells al dia a dia, no sigui tan feixuc.

IRPF

T’ajudem en tots els tràmits que necessites en la declaració de la renda IRPF anual. T’assegurem les millors solucions en les retencions d’aquest impost en funció dels teus ingressos i de la teva situació personal.

Impost Donacions

Ens encarreguem d’assessorar-te en l’impost directe que ha de pagar la persona receptora d’una donació econòmica o d’un obsequi per part d’una persona física.

Impost Plusvàlua

L’impost plusvàlua sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana, s’aplica quan es ven o es dona un habitatge. Nosaltres t’assessorem com fer-ho.

Ajuts i Subvencions

Si necessites rebre alguna ajuda, beca o subvenció, compta amb nosaltres per l’assessorament necessari. T’ajudem a trobar una àmplia varietat de beques, ajuts, subvencions i requisits per aconseguir-les.

Constitució de Societats

La societat es crea a partir de la unió voluntària de persones físiques per l’explotació d’una empresa amb la finalitat d’obtenir un benefici. A Gestoria Solé t’oferim assessoria en la Constitució de Societats perquè aconsegueixis el màxim rendiment econòmic.

Comptes Anuals al Registre Mercantil

Els comptes anuals són l’eina que necessita qualsevol empresa, proveïdor o accionista per conèixer i millorar els resultats operatius d’una empresa. Nosaltres ens encarreguem d’accedir a les dades financeres de qualsevol empresa per donar seguretat jurídica a clients, proveïdors o inversors.

Impostos IAE/IBI

T’oferim les millors solucions en els impostos gestionats per l’ajuntament: l’impost sobre les Activitats Econòmiques (IAE) i l’impost sobre béns immobles (IBI).

Declaració per Mòduls

El sistema de declaració per Mòduls és una modalitat de tributació per IRPF per la qual el treballador ha de declarar els seus ingressos en funció de diferents paràmetres relacionats amb el negoci. A Gestoria Solé et proporcionem la tranquil·litat que necessites per gestionar tots aquests tràmits i declaracions.

Estimació Objectiva

Per calcular el rendiment de les activitats econòmiques pel qual es tributa, s’han d’aplicar diversos índexs (mòduls) particulars per a cada activitat. Nosaltres t’oferim l’ajuda que necessites en totes aquestes gestions.

Liquidació d’Impostos de Societats

Existeix una gran multitud d’aspectes fiscals en el moment de tenir en compte la liquidació d’impostos de societats. T’oferim una assessoria eficaç per evitar importants conseqüències en un futur.

Comunitat de Béns

La Comunitat de Béns és un contracte on s’hi detalla l’activitat del negoci, les aportacions de cada component, o el sistema d’administració. Per a constituir una societat es necessiten un gran nombre de tràmits i nosaltres t’ajudem a fer-ho possible.

Societats Civils Particulars

La Societat Civil Particular és una societat que consisteix en un contracte realitzat entre dues o més persones on es posa de forma comuna, capital i béns. Aquests tràmits són necessaris per a la constitució de Societats. Nosaltres busquem la millor solució per a tu i el teu negoci.

Auditoria i Gestió Comptable

Analitzem dades comptables per conèixer la realitat de la teva empresa i optimitzar la seva gestió de la millor manera possible.

Contacta'ns!