Assessoria Laboral

Centra’t en el teu negoci i nosaltres ens encarreguem de la resta. Descobreix tot el que podem fer per tu i el teu projecte laboral!

assessors laborals vilafranca
5

Confecció de Contractes Laborals

5

Fulls de Salari

5

Seguretat Social

5

Emprenedoria

5

Atur i Acomiadaments

5

Obertura Laboral

5

Altes, Baixes i Variacions en la Seguretat Social

5

Seguiment de Venciments de Contractes Laborals

5

Pensions de Jubilació

5

Gestió Requeriments AEAT/TGSS/INSS

5

Incapacitat Temporal o Permanent

5

Viduïtat/Orfandat

5

Maternitat/Paternitat

5

Prevenció de Riscos Laborals

5

Tramitació de Malaltia/Accident

Nosaltres ho fem per tu

Una de les coses més importants per a nosaltres sou tu i el teu negoci. Per això dins del nostre assessorament realitzem un estudi de la situació en la qual es troba la teva empresa per a determinar si s’ajusta a la normativa vigent i creem informes personalitzats de les mesures que s’haurien d’adoptar en cada cas segons el tipus d’empresa, persona autònoma o professional.

Assessors laborals a Barcelona

Si necessites assessorament laboral en qualsevol gestió laboral, de personal, defensa judicial i administrativa, o ajuda en recursos humans, contractacions o prevenció de riscos laborals, entre altres, som l’empresa que busques. Gràcies a la nostra dilatada experiència posem a la teva disposició solucions efectives a problemes d’àmbit social-laboral.

R

Més de 50 anys d’experiència

R

Tracte personalitzat

R

Resultats òptims

R

Equip humà

R

Proximitat

Tramitació de Malaltia/Accident

A Gestoria Solé pensem en tu i els teus. Per això ens encarreguem de qualsevol tràmit i gestió de parts per si pateixes alguna malaltia o accident.

Confecció de Contractes Laborals

En el moment d’iniciar una relació laboral és fonamental la confecció d’un contracte on s’especifiquin les condicions laborals i per tal d’evitar sancions administratives. Nosaltres ens ocupem de tot.

Fulls de salari

Els fulls de salari són essencials en el moment de pagar a l’empleat, de la mateixa manera que ho és la Seguretat Social o les retencions d’IRPF. Si tens una empresa i has de relacionar els conceptes salarials dels treballadors, t’oferim el que necessites.

Assegurances Socials

La Seguretat  Social garanteix a les persones la protecció social adequada davant contingències i situacions de necessitats socials que puguin esdevenir. Garanteix les prestacions assistencials, sanitàries i econòmiques que necessita qualsevol persona en edat de treballar.

Emprenedoria

T’ajudem a millorar la teva empresa a través d’un assessorament personal d’emprenedoria per tal de millorar i créixer amb el teu negoci.

Obertura Laboral

En el moment d’obertura d’un centre de treball es necessiten una sèrie de tràmits que cal seguir per constituïr la unitat productiva. A Gestoria Solé t’ho posem fàcil i ens encarreguem de tot.

Altes, Baixes i Variacions en la Seguretat Social

Les altes, baixes i variacions són actes administratius en la Seguretat Social que tenen una gran importància en tot el que va relacionat amb el treballador. Nosaltres pensem en tu i t’oferim l’ajuda que necessites en qualsevol d’aquests casos.

Seguiment de Venciments de Contractes Laborals

Realitzem seguiments de venciments de contractes laborals per oferir el millor servei a l’empleat i al propietari del centre laboral.

Pensions de Jubilació

Ens encarreguem d’oferir-te assessorament i gestionar qualsevol tràmit per a cobrir les pèrdues d’ingressos en el moment d’arribar a la jubilació.

Gestió Requeriments AEAT/TGSS/INSS

T’informem i assessorem sobre els diferents requeriments i gestions de l’Agència Tributària, la Tresoreria General de Seguretat Social i l’Institut Nacional de Seguretat Social.

Incapacitat Temporal o Permanent

La incapacitat temporal i permanent són situacions quan un treballador no és capaç de desenvolupar les seves tasques laborals per causes d’accidents o malalties. A Gestoria Solé t’oferim el millor servei per a gestionar aquests tràmits de curt o llarg termini.

Viduïtat/Orfandat

La pensió de viduïtat o orfandat van dirigides a favor del cònjuge o dels successors. A Gestoria Solé oferim ajuda per accedir a aquestes ajudes econòmiques després de la mort d’un ésser estimat.

Maternitat/Paternitat

Ens encarreguem dels permisos i el temps d’incapacitat laboral que necessites en cas de naixement, adopció, o acolliment d’un fill.

Atur/Acomiadaments

T’oferim l’assessoria que necessites si et trobes en situació d’atur o d’acomiadament i t’ajudem a calcular les indemnitzacions que necessites per qualsevol d’aquests casos.

Prevenció de Riscos Laborals

T’assessorem en aquell conjunt d’activitats o mesures adoptades a l’empresa per tal d’evitar o disminuir els riscos derivats del treball.

Contacta'ns!