Tràmits a DGT

A Gestoria Solé t’assegurem la calma que necessites posant a la teva disponibilitat un servei integral per ajudar-te en totes aquelles gestions a Direcció General de Trànsit relacionades amb tots els teus vehicles i documentació dels permisos de conducció.
5

Matriculació de Vehicles

5

Transferències de Vehicles

5

Baixes Temporals de Vehicles

5

Informes de Vehicles

5

Canvis de NIE a NIF carnet de conducció

5

Rematriculacions de Vehicles Estrangers

5

Duplicats de Permís de Conducció

5

Duplicats de Permís de Circulació

El nostre objectiu: La teva tranquil·litat

La teva tranquil·litat és el nostre objectiu principal i per això nosaltres ens encarreguem de tot per tu. Gràcies al nostre equip de professionals especialitzats en documentació, gestió de vehicles, matriculació i transferències, busquem la forma més efectiva per proporcionar-te el millor servei.

Tràmits a DGT a Barcelona

Tens un vehicle i necessites portar a terme qualsevol gestió o tràmit a la DGT o al Servei Català de Trànsit? Nosaltres resolem a l’instant qualsevol canvi, transferència, matriculació o duplicat perquè evitis rebre sancions i per assegurar-te que es realitzin les transmissions necessàries de forma efectiva.

R

Més de 50 anys d’experiència

R

Tracte personalitzat

R

Resultats òptims

R

Equip humà

R

Proximitat

Matriculació de Vehicles

Gestió i matriculació immediata de tot tipus de vehicles i dels tràmits que es necessiten per portar-ho a terme, com podria ser el pagament de l’impost municipal de circulació o l’impost especial per a vehicles específics.

Transferències de Vehicles

Tràmits ràpids i eficients relacionats amb aquelles gestions necessàries en el moment de comprar o vendre qualsevol tipus de vehicle. Ens encarreguem de la tramitació del canvi de nom i de totes les notificacions específiques.

Baixes Temporals de Vehicles

La baixa temporal és l’opció que necessites si disposes d’un vehicle que el seu ús estarà aturat durant un període de temps però que en un futur tornaràs a necessitar-lo. Nosaltres t’ajudem en tots els tràmits per acreditar a la DGT la baixa cercionant que no compta de cap càrrega administrativa innecessària.

Informes de Vehicles

Gestionem i et proporcionem informes de trànsit oficials i complets de la situació administrativa en que es troben els teus vehicles a la DGT per oferir-te tota la informació que necessites sobre els esdeveniments ocorreguts en la vida útil del teu mitjà de transport.

Canvis de NIF a NIE al carnet de conducció

Realitzem canvis de NIE a NIF en cas que en el moment d’adquirir per primer cop el permís de conducció disposessis exclusivament de NIE. Per aquesta gestió, es necessita haver fet prèviament un canvi en el DNI.

Rematriculacions de Vehicles Estrangers

Si disposes d’un vehicle matriculat a l’estranger, ens encarreguem de tot el llarg procés que implica aquesta operació.

Duplicats de Permís de Conducció

Realitzem duplicats del teu permís de circulació en cas de pèrdua, deteriorament, robatori o canvi important que calgui notificar sobre les teves dades personals. En el moment de necessitar aquest canvi, el teu permís ha d’estar en vigor, ja que en cas contrari, s’haurà de sol·licitar una renovació.

Duplicats de Permís de Circulació

Realitzem duplicats dels diferents permisos de circulació dels teus vehicles en cas de pèrdua, deteriorament, robatori o canvi important que calgui notificar sobre les dades del titular o reformes d’importància.

Contacta'ns!