Per què escollir-nos

A Gestoria Solé ens impliquem en el teu projecte com si fos el nostre propi. Ens convertim en un departament més de la teva empresa.

La nostra llarga experiència en la gestió de tràmits està present des de l’any 1970, quan vam començar gestionant un petit grup d’empreses de Vilafranca dedicades al sector de l’automoció. Des de llavors, hem anat creixent i ampliant els nostres serveis en l’assessorament empresarial amb el clar objectiu d’oferir al nostre client el millor servei en la gestió empresarial, atenent a reptes de qualsevol dimensió.

Gràcies al nostre equip de professionals experts en assessoria fiscal, laboral, comptable, empresarial, mercantil i de LOPD oferim a autònoms, petites, mitjanes, grans empreses i emprenedors els resultats que necessiten.

Ens defineix l’experiència, la innovació, el tracte personalitzat, la confiança, i un equip humà expert en qualsevol àmbit per tal d’aportar un servei eficaç en tots els tràmits relacionats amb l’administració pública, la corredoria d’assegurances o qualsevol altre dels nostres múltiples serveis.

Contacta'ns!