Assessoria LOPD

Totes les empreses i organitzacions són exigides per Reglaments i Lleis Orgàniques a implementar mesures de seguretat per tal de protegir la privacitat de les dades de caràcter personal dels empleats i per mantenir un bon ús d’aquestes d’acord amb els drets de les persones.

A Gestoria Solé t’aportem les solucions que necessites per a la protecció de dades personals des d’un àmbit tècnic i jurídic.

5

Assessoria LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades)

5

Serveis RGPD (Reglament General de Protecció de Dades)

5

Serveis LOPDGDD (Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals)

5

Anàlisis de Situació de l'Empresa respecte a RGPD i LOPDGDD

5

Adaptació al RGPD i a LOPDGDD d'empreses i autònoms

5

Serveis RGPD-LOPDGDD per Videovigilància

5

Serveis RGPD-LOPDGDD per Associacions, Clubs i AMPA

5

Formació per a Empreses en Drets i Obligacions dels Usuaris

5

Protecció de Dades i Gestió de la informació

Nosaltres ho fem per tu

El 25 de maig del 2018 va entrar en vigor el Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD). En aquest s’hi determina de vital importància que les empreses coneguin, compleixin i analitzin els requisits vigents a la Unió Europea per tal d’evitar riscos i per adoptar les mesures de seguretat adequades.

És per això que a Gestoria Solé prestem un servei complet i personalitzat en cada cas per adequar el teu negoci a la legislació i compliment de protecció de dades. Mitjançant un anàlisi i assessorament jurídic, estudiem la situació de legislació en vigor en que es troba la teva empresa en l’àmbit de protecció de dades i t’ajudem a complir les normatives actuals identificant deficiències i proposant les mesures correctores necessàries.

Assessors de Protecció de Dades

Gràcies als nostres més de 50 anys d’experiència en la prestació de serveis a particulars i empreses estem preparats per a qualsevol repte professional. És per això que comptem amb un equip de professionals qualificats en dret i advocacia per poder oferir-te l’ajuda que necessites en àmbits de LOPD, RGPD i LOPDGDD.

R

Més de 50 anys d’experiència

R

Tracte personalitzat

R

Resultats òptims

R

Equip humà

R

Proximitat

Contacta'ns!