Assessoria Jurídica Civil i Mercantil

Ens encarreguem d’oferir-te la informació i assessorament que necessites per solucionar tots aquells temes relacionats amb l’aplicació de normatives, lleis i reglaments provinents de les últimes modificacions legislatives i legals.

5

Assessoria Jurídica Mercantil

5

Registre de Propietat

5

Herències

5

Contractes de Lloguer

5

Impost Successions

El nostre objectiu: la teva tranquil·litat

És imprescindible comptar amb un bon assessorament jurídic per a poder disposar d’una orientació legal en constant actualització i acord a les exigències de la situació en la qual es troba el conflicte o fet que es pretengui solucionar.

Assessoria Jurídica a Barcelona

Treballem amb experts en l’àmbit del dret que et busquen la millor solució respecte a aquelles situacions a les quals estem exposats diàriament i que comporten a la resolució de conflictes normatius, legals i reglamentaris.

R

Més de 50 anys d’experiència

R

Tracte personalitzat

R

Resultats òptims

R

Equip humà

R

Proximitat

Herències

Realitzem tràmits referents a l’àmbit familiar que comporten la legislació i gestió d’herències des de la mort d’una persona física fins al conjunt de qüestions concretes relacionades amb testaments, beneficis fiscals, successions, registres, entrega de béns, entre altres.

Impost de Successions

L’impost de successions és un pagament que cal realitzar en un termini de sis mesos des de la mort d’una persona. A Gestoria Solé tenim molt en compte els tràmits d’aquest fet per evitar la pèrdua de beneficis fiscals si no es liquida aquesta gestió dins del tràmit estimat.

Registre de Propietat

El Registre de la propietat té com a objectiu principal realitzar les inscripcions i anotacions relatives al domini i altres drets reals sobre béns immobles. La inscripció d’aquest registre ofereix la seguretat jurídica que necessita qualsevol persona que requereix d’una propietat. Per això nosaltres ens ocupem de tot.

Contractes de Lloguer

T’ajudem a formalitzar qualsevol tràmit de contracte de lloguer per tal d’establir un pacte entre la persona propietària d’un habitatge amb aquella a que se li cedeix l’ús d’aquest per un període establert, a un preu i unes condicions determinades.

Assessoria Jurídica Mercantil

Resolem i ens avancem a tot tipus de problemes jurídics que puguin sorgir en el dia a dia de la teva empresa.

Contacta'ns!