Què fem

A Gestoria Solé oferim un servei integral en l’àmbit laboral, fiscal, comptable, jurídic i en corredoria d’assegurances. Descobreix tot el que podem fer per tu!

Gestoria Solé som una gestoria integral ubicada a Vilafranca del Penedès des de l’any 1970. Comptem amb un equip d’experts en l’àmbit empresarial, laboral, fiscal i comptable i gràcies a la nostra llarga trajectòria i a la constant cerca del nostre equip de professionals per la formació i la innovació, oferim als nostres clients les millors solucions basades en els últims reglaments, obligacions i lleis del moment.

Dins del nostre gran ventall de serveis també hi ha el de corredoria d’assegurances per ajudar-te a trobar la cobertura que millor s’adapti a les teves necessitats.

La nostra filosofia és oferir l’excel·lència en cada servei per poder garantir la millor experiència en tot moment. Per això som líders en el nostre sector i ens diferenciem per la qualitat i l’eficiència en tot allò que fem. T’ajudem a trobar les millors solucions i a escollir la forma legal més adequada per a tu i el teu negoci per tal que creixis de manera exitosa.

Contacta'ns!