Corredoria d'Assegurances per a particulars i empreses

Analitzem les millors asseguradores actuals i t’ajudem a buscar les més eficients segons les teves necessitats. Disposem d’una àmplia gamma d’assegurances per oferir-te les cobertures que més s’adapten a tu i als teus.

5

Vehicles

5

Vida

5

Salut

5

Estalvis

5

Llar

5

Pensions

5

Viatges

5

Empreses

A Gestoria Solé només treballem amb les millors asseguradores del mercat

El nostre objectiu: La teva tranquil·litat

Busquem i t’expliquem amb detall les cobertures i condicions de cada pòlissa per tal de trobar la millor relació qualitat-preu i la que s’adapti més bé a les teves necessitats.  La nostra independència et garantitza l’èxit absolut en la negociació amb les asseguradores líders del mercat.

Assegurances a Vilafranca

Gestoria Solé som la teva corredoria d’assegurances de confiança a Vilafranca. El nostre equip qualificat realitza un seguiment per tal que es garantitzi el compliment de les pòlisses contractades i t’ajuda en els tràmits per tal de prevenir qualsevol imprevist que pugui afectar al correcte desenvolupament de la teva empresa o vida personal.

Perquè tu ets el més important.

R

Més de 50 anys d’experiència

R

Tracte personalitzat

R

Resultats òptims

R

Equip humà

R

Proximitat

Vehicles

Si disposes d’un mitjà de transport, al nostre servei de corredoria d’assegurances t’oferim les millors tarifes del mercat per trobar l’opció que més s’adapta a les teves necessitats.

Vida

Gràcies al gran ventall d’opcions d’assegurances de vida del qual disposem, busquem garantitzar la teva protecció i la dels teus perquè no calgui fer front a càrregues econòmiques que podrien evitar-se quan a algú se li acosta el final de la vida.

Salut

Ens importa la teva salut i benestar i per això busquem l’assegurança que t’ofereix les millors garanties per tal de proporcionar-te l’assistència mèdica, hospitalària i quirúrgica que necessites a través d’un quadre mèdic excepcional.

Estalvis

Troba la millor assegurança d’estalvi d’inversions per rendibilitzar els teus diners i per poder complir els teus somnis en un futur.

Llar

Busquem la millor cobertura davant de possibles danys que puguin afectar la teva llar. Les més habituals són robatoris, avaries, incendis, alteracions elèctriques, entre altres.

Pensions

T’oferim les millors opcions de plans de pensions per tal que puguis estalviar de la manera més còmoda i per poder incrementar el teu poder adquisitiu un cop arribis a la jubilació.

Viatges

Un viatge implica diners, esforç en la cerca, il·lusió i molt temps de preparació. A Gestoria Solé t’oferim assessoria per contractar aquella assegurança de viatges que necessites perquè no hagis d’arriscar-ho tot per qualsevol imprevist.

Empreses

Assegurem el millor futur per al teu negoci buscant l’opció d’assegurança que t’ofereix més possibilitats i garanties de progrés i per tal que puguis invertir de la forma més adequada.

Contacta'ns!