Consultes online

Si tens qualsevol dubte sobre assegurances o algun tràmit relacionat amb temes laborals, fiscals, comptables o jurídics, estàs al lloc indicat. Fes la teva pregunta i la resoldrem en menys de 24h!

Necessites assessorament en qualsevol tràmit? Consulta’ns!

Estàs iniciant un nou projecte? Si vols començar amb bon peu reserva cita amb nosaltres i t’assessorarem; quina és la forma legal més adequada, quines son les teves obligacions fiscals i laborals i quins beneficis o subvencions et poden ajudar a tirar endavant. T’aportarem idees i recursos per aconseguir l’èxit!

Fes la teva Consulta Online

Mª Antònia Solé

Directora de Gestoria Solé

3 + 13 =

Preguntes freqüents sobre la consultoria online

Quant costa aquest servei?

El servei de consultoria online és gratuït en el cas que us doneu d’alta com a clients en els 60 dies posteriors d’haver realitzat la consulta. En aquest cas es descomptarà el preu del servei en el primer rebut.

En cas de no fer-vos client el preu dependrà de les hores de treball que comporti resoldre el servei o el dubte que es planteja en el formulari.

Qui m’atendrà?

Depenent de la naturalesa del dubte t’atendrà un o altre dels nostres professionals segons l’especialització que més correspongui.

Com i quan atendreu el meu dubte?

En menys de 24h respondrem via telefònica o email per fer una proposta de pressupost i, en cas d’acceptació, ens hi posarem per resoldre-ho de la forma més eficaç i ràpida possible.

I si no em podeu ajudar?

A Gestoria Solé disposem d’un equip multidisciplinari capaç de donar solució a problemes de diferents naturaleses. Però, en cas de no poder resoldre el problema, trobarem qui pot fer-ho dins la nostra xarxa de partners i clients.

Contacta'ns!