La nostra història

Més de 40 anys d’experiència i centenars de clients satisfets ens avalen.

Som Gestoria Solé, creada el 1970 per donar suport en la gestió de tràmits a un petit grup d’empreses vilafranquines dedicades a l’automoció.

Des de llavors, hem crescut i hem ampliat els nostres serveis en l’àmbit de l’assessorament empresarial, amb el clar objectiu de treballar conjuntament amb els nostres clients en la gestió de les seves empreses.

Gestoria Solé es va fundar a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca l’any 1989, encara que els seus orígens es troben més enrere. Concretament a l’Avinguda de Barcelona cap a l’any 1970.

Josep Solé i els seus fills, Xavier i M. Antònia, seguint el seu instint emprenedor, van plantar la seva llavor en el que és avui Gestoria i Corredoria d’Assegurances Solé.

Va néixer com una gestoria tradicional per a empreses, autònoms i particulars que defenia un assessorament de proximitat i qualitat, un tracte personalitzat, proper i a preus de mercat. Poc a poc ens hem mantingut amb aquesta tradició, però actualment, també oferim la nova línia de gestoria telemàtica i assegurances en el seu ampli ventall (per a empreses i particulars).

Seguim doncs, treballant diàriament per a ajudar en la gestió empresarial dels nostres clients. La nostra capacitat d’adaptació ens permet atendre, assessorar i potenciar negocis i persones en un territori molt més ampli que el de la gestió. Els clients de Gestoria Solé senten el nostre suport al 100% i aquesta és la nostra millor satisfacció.

Josep Solé

Josep Solé

Xavier Solé

Xavier Solé

Prat de la Riba Vilafranca

Antiga ubicació de l’oficina a Prat de la Riba, actual Carretera de Barcelona.

Contacta'ns!